facebook tracking
Osaamisalue

Toiminnanohjaus

Connect

Olemme tehneet töitä asiakkaan liiketoimintaa tehostavien toiminnanohjausratkaisujen parissa jo yli 30 vuoden ajan. Se kertoo aika paljon porukkamme kokemuksesta ja uusiutumiskyvystä. Ratkaisumme isoille ja pienille yrityksille onnistuvat vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin.   

Yhteinen tehtävämme on varmistaa, ettei puutteellinen toiminnanohjausjärjestelmä ole yrityksen kasvun ja muutosten esteenä. Luotettavuus, tehokas tietojen siirto ja saumaton asiakaskokemus kulkevat projekteissamme käsi kädessä. Ja kun maailma ympärillä muuttuu, me olemme muutoksessa mukana.  

Käytännössä toimitamme asiakasyrityksillemme maailmanlaajuisesti käytettäviä päämiestuotteita (SAP & NAV) sekä omia tuotteitamme ajoneuvokauppaan ja tukku- ja vähittäiskauppaan. Pyrimme toimittamaan ohjelmistot standardeina ilman isompia muokkauksia, minkä lisäksi teemme valmisratkaisujen ympärille räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. 

 Meillä työskentelee raudanlujia teknisesti järjestelmän hallitsevia asiantuntijoita sekä asiakkaiden liiketoimintatarpeet ja -mahdollisuudet tuntevia konsultteja. Tämän porukan vahvistukseksi etsimme aika ajoin myös uusia dynaamisia persoonia. Yhdessä asiat menevät eteenpäin! 

 

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Viidessä maassa työskentelevien yli 550 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

Joko Solteq | Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta