facebook tracking
Osaamisalue

Toiminnanohjaus

Connect

Olemme tehneet töitä asiakkaan liiketoimintaa tehostavien toiminnanohjausratkaisujen parissa jo yli 30 vuoden ajan. Se kertoo aika paljon porukkamme kokemuksesta ja uusiutumiskyvystä. Ratkaisumme isoille ja pienille yrityksille onnistuvat vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin.   

Yhteinen tehtävämme on varmistaa, ettei puutteellinen toiminnanohjausjärjestelmä ole yrityksen kasvun ja muutosten esteenä. Luotettavuus, tehokas tietojen siirto ja saumaton asiakaskokemus kulkevat projekteissamme käsi kädessä. Ja kun maailma ympärillä muuttuu, me olemme muutoksessa mukana.  

Käytännössä toimitamme asiakasyrityksillemme maailmanlaajuisesti käytettäviä päämiestuotteita sekä omia tuotteitamme ajoneuvokauppaan ja tukku- ja vähittäiskauppaan. Pyrimme toimittamaan ohjelmistot standardeina ilman isompia muokkauksia, minkä lisäksi teemme valmisratkaisujen ympärille räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. 

 Meillä työskentelee raudanlujia teknisesti järjestelmän hallitsevia asiantuntijoita sekä asiakkaiden liiketoimintatarpeet ja -mahdollisuudet tuntevia konsultteja. Tämän porukan vahvistukseksi etsimme aika ajoin myös uusia dynaamisia persoonia. Yhdessä asiat menevät eteenpäin! 

 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Kuudessa maassa työskentelevien yli 600 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet

Billingstad

Billingstadsletta 19
1396 Billingstad Ajo-ohjeet

Copenhagen

Niels Hemmingsens Gade 9
1153 København Ajo-ohjeet

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Karlstad

Södra Klaragatan 1A
653 40 Karlstad Ajo-ohjeet

Kuopio


Kuopio Ajo-ohjeet

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet

Stockholm

Östermalmsgatan 87 C
114 59 Stockholm Ajo-ohjeet

Tampere

Itäinenkatu 11
33210 Tampere Ajo-ohjeet

Turku

Lemminkäisenkatu 14
20520 Turku Ajo-ohjeet

Wrocław

Piłsudskiego 101
11-400 Wrocław Ajo-ohjeet

Joko Solteq | Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
  • Ahola-Olli Juha
  • Anna Kuivalainen
  • Antti Vartio
  • Ari Wacklin
  • Atte Alisalo
  • Atte Päärni
  • Eero Haavisto
  • Eliisa Häkkinen
  • Elina Smedberg
  • Fabiana Delgado Suurnäkki
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta