facebook tracking
Osaamisalue

Toiminnanohjaus

Connect

Olemme tehneet töitä asiakkaan liiketoimintaa tehostavien toiminnanohjausratkaisujen parissa jo yli 30 vuoden ajan. Se kertoo aika paljon porukkamme kokemuksesta ja uusiutumiskyvystä. Ratkaisumme isoille ja pienille yrityksille onnistuvat vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin.   

Yhteinen tehtävämme on varmistaa, ettei puutteellinen toiminnanohjausjärjestelmä ole yrityksen kasvun ja muutosten esteenä. Luotettavuus, tehokas tietojen siirto ja saumaton asiakaskokemus kulkevat projekteissamme käsi kädessä. Ja kun maailma ympärillä muuttuu, me olemme muutoksessa mukana.  

Käytännössä toimitamme asiakasyrityksillemme maailmanlaajuisesti käytettäviä päämiestuotteita (SAP & NAV) sekä omia tuotteitamme ajoneuvokauppaan ja tukku- ja vähittäiskauppaan. Pyrimme toimittamaan ohjelmistot standardeina ilman isompia muokkauksia, minkä lisäksi teemme valmisratkaisujen ympärille räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. 

 Meillä työskentelee raudanlujia teknisesti järjestelmän hallitsevia asiantuntijoita sekä asiakkaiden liiketoimintatarpeet ja -mahdollisuudet tuntevia konsultteja. Tämän porukan vahvistukseksi etsimme aika ajoin myös uusia dynaamisia persoonia. Yhdessä asiat menevät eteenpäin! 

 

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Viidessä maassa työskentelevien yli 550 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

5 hyvää syytä työskennellä Solteqissa

1. Saat vaikuttaa omaan työhösi

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten onnistut työssäsi. Saat työskennellä pitkälti omalla tyylilläsi ja vaikuttaa työnkuvaasi. Työarjen joustavuus mahdollistaa niin etätyön kuin sinulle sopivat työajatkin. Meillä on ihan ok satsata tärkeisiin asioihin vapaa-ajallakin tai lähteä hakemaan lapset hoidosta ajoissa. 

2. Kehity ja kasva kanssamme

Meillä saat kehittää osaamistasi ja kasvaa halutessasi uusiinkin rooleihin. Talon sisältä löytyy paljon erilaisia tehtäviä, teknologioita ja toimialoja. Kun laajennamme toimintaamme, meille on tärkeää, että asiantuntijamme kehittyvät mukana. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja ja henkilökunnallemme sopivia haasteita.

3. Tee töitä hyvässä seurassa

Kun solteqlaisilta kysytään työn parhaita puolia, on vastausten kestosuosikki toinen solteqlainen. Teemme töitä yhdessä ja tiedämme, että kaveriin voi luottaa.  Saamme ja annamme apua. Läppäkin lentää. Välillä tehdään porukalla jotain kivaa töiden jälkeenkin, ja välillä mitellään änärimestaruudesta sopivassa raossa töiden keskellä. Ja sitten taas parannetaan asiakkaan liiketoimintaa.

4. Pidä huolta itsestäsi

Jokaisen työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää, eikä tämä jää vain puheen tasolle. Joustavat työtavat, kattavat työsuhde-edut ja mukavat työtilat kehittyvät arjen kokemusten kautta. Kannustamme sinua pitämään huolta terveydestäsi, harrastamaan, liikkumaan ja kokemaan uutta. Työpaikalla tämä näkyy konkreettisesti esim. hyvinvointivalmentajien pitäminä taukojumppina ja hierontoina.

5.  Yksinkertaista digitaalista maailmaa

Takanamme on kunnioitettava 35 vuoden historia ja edessä innovatiivinen tulevaisuus. Työarjessa kehitämme ratkaisuja ja työkaluja, joilla digitaalisen murroksen haasteet saadaan käännettyä voitoksi. Käytännössä ratkaisumme voi olla vaikka uusi verkkokauppa tai suuren yleisön silmiltä piilossa oleva kaiken kasassa pitävä järjestelmä. Oleellista on se, että loppukäyttäjän – sen ihan tavallisen ihmisen – elämä helpottuu.

 

Already working at Solteq | Finland?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@solteq.com
Teamtailor

Career site by Teamtailor