facebook tracking
Osaamisalue

Projektinhallinta

Connect

Projektinhallinnan osaajamme ovat tärkeä osa kokonaistoimitusprosessiamme myyntivaiheen suunnittelusta IT-projektien johtamiseen. Siis ihan sieltä alusta loppuun saakka. Projektien koko vaihtelee keskisuurista kotimaisista asiakkuuksista suuriin kansainvälisiin hankkeisiin.  

Yhteisenä tavoitteenamme on yksinkertaistaa digitaalista maailmaa. Käsissämme isoimmistakin hankkeista monitoimittajaympäristössä syntyy onnistuneita ratkaisuja.  

Projektinhallinta tarkoittaa tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Työarjessa saa seurakseen sekä asiakkaan että oman talon huippuasiantuntijamme. Yhdessä digitaalisen liiketoiminnan hankkeita viedään määrätietoisesti, systemaattisesti ja onnistuneesti maaliin. Muutosjohtaminen on meille tärkeä sana. 

Kaikki me pyrimme löytämään ja esittämään parhaat ratkaisut projektin onnistumiseksi. On selvää, että joskus homma sujuu kuin itsestään ja joskus vastaan tulee haasteita – lukkoon ei mennä missään vaiheessa. Johdonmukainen työ vie eteenpäin. Projektin ”ison kuvan” rinnalla pienemmät tärkeät yksityiskohdatkaan eivät jää huomaamatta. 

Porukkaamme mahtuu osaajia sekä teknisellä että kaupallisella taustalla. Kaikkia yhdistävät kokemus IT-projektien johtamisesta ketterillä menetelmillä sekä PMP/Agile, IPMA, PRINCE2 tai vastaava sertifiointi takataskussa. Tällaisia ammattilaisia etsimme joukkomme vahvistukseksi. 

 

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Kuudessa maassa työskentelevien yli 600 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Billingstad

Billingstadsletta 19
1396 Billingstad Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Copenhagen

Havneholmen 25
1561 København Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Karlstad

Södra Klaragatan 1A
653 40 Karlstad Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Oulu

Technopolis Linnanmaa Oulu Elektroniikkatie 8
90570 Oulu Ajo-ohjeet

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Stockholm

Östermalmsgatan 87 C
114 59 Stockholm Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tampere

Itäinenkatu 11
33210 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Turku

Lemminkäisenkatu 14
20520 Turku Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Wrocław

Piłsudskiego 101
11-400 Wrocław Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Solteq | Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta