facebook tracking
Osaamisalue

Palvelumuotoilu ja käyttäjäkokemus

Connect

Kanssamme pääset luomaan parhaita käyttäjä- ja asiakaskokemuksia. Työarjessa asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet, loppukäyttäjien tarpeet ja monipuolinen data paiskaavat kättä.  

Meille tärkeää on luoda kokonaisvaltainen asiakaskokemus ja laadukas teknologinen toteutus.  Niiden ansiosta digitaaliset palvelut houkuttelevat käyttäjiä ja palvelevat asiakkaita sujuvasti. Ja tulosta syntyy. 

Palvelut ja niiden muotoilu menevät jatkuvasti eteenpäin, ja niin teemme mekin ammattilaisina. Luovien ratkaisujen kehittäminen ja oman osaamisen ylläpitäminen ovat olennainen osa työssä menestymistä.  

Loppukäyttäjän tehtäviin tutustuminen, toimintojen miettiminen, rautalankamallinnus, visuaalinen suunnittelu ja brändin luominen digitaalisiin kanaviin kuuluvat käyttöliittymäsuunnitteluun. 

Suunnittelusta toteutukseen työskentelemme kaikkien Solteqin tiimien kanssa yhteistyössä. Palvelumuotoilijat ja konsultit tekevät töitä rinnakkain toteuttajien kanssa koko kehitysprojektin ajan. Työkalupakkiimme kuuluvat mm. liiketoimintakonseptien kirkastus, asiantuntija-analyysit, kilpailija-analyysit, asiakaspolkukartoitus, käyttöliittymäsuunnittelu, käytettävyystestaus sekä haastattelututkimukset. 

Etsimme säännöllisesti luovuuden ja analyyttisen ajattelun yhdistäviä osaajia. Porukassamme ovat eduksi kyky viedä asioita eteenpäin ja rohkeus kehittää uutta.

 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Tulevia työkavereitasi

1 työkaveria

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Kuudessa maassa työskentelevien yli 600 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Billingstad

Billingstadsletta 19
1396 Billingstad Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Copenhagen

Havneholmen 25
1561 København Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Karlstad

Södra Klaragatan 1A
653 40 Karlstad Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Stockholm

Östermalmsgatan 87 C
114 59 Stockholm Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tampere

Itäinenkatu 11
33210 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Turku

Lemminkäisenkatu 14
20520 Turku Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Wrocław

Piłsudskiego 101
11-400 Wrocław Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Solteq | Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta