facebook tracking
Osaamisalue

Palvelumuotoilu ja käyttäjäkokemus

Connect

Kanssamme pääset luomaan parhaita käyttäjä- ja asiakaskokemuksia. Työarjessa asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet, loppukäyttäjien tarpeet ja monipuolinen data paiskaavat kättä.  

Meille tärkeää on luoda kokonaisvaltainen asiakaskokemus ja laadukas teknologinen toteutus.  Niiden ansiosta digitaaliset palvelut houkuttelevat käyttäjiä ja palvelevat asiakkaita sujuvasti. Ja tulosta syntyy. 

Palvelut ja niiden muotoilu menevät jatkuvasti eteenpäin, ja niin teemme mekin ammattilaisina. Luovien ratkaisujen kehittäminen ja oman osaamisen ylläpitäminen ovat olennainen osa työssä menestymistä.  

Loppukäyttäjän tehtäviin tutustuminen, toimintojen miettiminen, rautalankamallinnus, visuaalinen suunnittelu ja brändin luominen digitaalisiin kanaviin kuuluvat käyttöliittymäsuunnitteluun. 

Suunnittelusta toteutukseen työskentelemme kaikkien Solteqin tiimien kanssa yhteistyössä. Palvelumuotoilijat ja konsultit tekevät töitä rinnakkain toteuttajien kanssa koko kehitysprojektin ajan. Työkalupakkiimme kuuluvat mm. liiketoimintakonseptien kirkastus, asiantuntija-analyysit, kilpailija-analyysit, asiakaspolkukartoitus, käyttöliittymäsuunnittelu, käytettävyystestaus sekä haastattelututkimukset. 

Etsimme säännöllisesti luovuuden ja analyyttisen ajattelun yhdistäviä osaajia. Porukassamme ovat eduksi kyky viedä asioita eteenpäin ja rohkeus kehittää uutta.

 

Tulevia työkavereitasi

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Viidessä maassa työskentelevien yli 550 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

Joko Solteq | Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta