facebook tracking
Osaamisalue

Ohjelmistokehitys

Connect

Kehitämme ja toteutamme digitalisoituville organisaatioille kriittisiä ratkaisuja. Projekteissa yhdistyvät aina huipputason ohjelmisto-osaaminen sekä bisnesymmärrys. Näillä eväillä syntyy asiakasyritystemme liiketoiminnan menestystarinoita.   

Silloin kun valmisohjelmistot ja -alustat eivät riitä, teemme ratkaisuja asiakaskohtaisesti.  Kapasiteettimme riittää isoista ohjelmistokokonaisuuksista tulevaisuuden innovaatioihin. Meille tärkeää on lähestyä asioita kokonaisvaltaisesti. Jos eteen tulee jotain ihan uutta ja kiinnostavaa, otamme sen yhdessä haltuun.

Solteqlaisten joukosta löytyy sopiva kehitystiimi melkoisen monenlaiseen tekemiseen. Ohjelmistokehitykseemme kuuluvat niin AI ja robotiikka, verkkopalvelut ja -kaupat, mobiili- ja verkkosovellukset, pilvipalvelut, testaus, asiakastuki, kassa- ja myymäläratkaisut kuin integraatiot. Teknologioita ja projekteja on siis moneen lähtöön. Ne tarjoavat mielenkiintoisia haasteita arjessa sekä hyviä mahdollisuuksia kasvaa uusiinkin rooleihin.

Ohjelmistokehitystä tehdään useissa eri tiimeissä, jotka voivat rakentua tietyn palvelun tai asiakkuuden ympärille. Koska asiakkaamme ovat oman alansa johtavia toimijoita, vaaditaan kehittäjiltä teknisten taitojen lisäksi myös vahvaa toimialatuntemusta ja asiakasymmärrystä. 

Yhdessä ketterien tiimien kanssa syntyy laadukkaita ohjelmistotoimituksia, jotka täyttävät vaativammankin asiakkaan kriteerit. Laajaan joukkoomme mahtuu aina myös uusia oppimiskykyisiä persoonia työuran eri vaiheissa.

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Kuudessa maassa työskentelevien yli 600 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Billingstad

Billingstadsletta 19
1396 Billingstad Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Copenhagen

Havneholmen 25
1561 København Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Karlstad

Södra Klaragatan 1A
653 40 Karlstad Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Oulu

Technopolis Linnanmaa Oulu Elektroniikkatie 8
90570 Oulu Ajo-ohjeet

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Stockholm

Östermalmsgatan 87 C
114 59 Stockholm Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tampere

Itäinenkatu 11
33210 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Turku

Lemminkäisenkatu 14
20520 Turku Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Wrocław

Piłsudskiego 101
11-400 Wrocław Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Solteq | Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta