facebook tracking
Osaamisalue

Myynti

Connect

Mikään yritys ei voi toimia ilman myyntiä, siksipä se on myös meillä Solteqissa kaiken keskiössä. Myyntiosaajamme ratkovat asiakkaan ongelmia ja keksivät parhaita ratkaisuita kasvattamaan heidän liiketoimintaansa.

Vaikka kaltaisessamme palveluyhtiössä koko henkilökunta myy, niin haluamme silti joukkoomme myyntityöhön erikoistuneita huippuammattilaisia. Myyjämme voivat keskittyä joko tiettyyn toimialaan, teknologiaan tai vaikkapa valittuihin asiakkaisiin tarpeiden mukaan.

Meillä myynnissä tärkeintä on into! Paras myyjä on sellainen, jonka intohimo on ratkaista ja palvella asiakasta heille sopivalla tavalla. Liiketoimintamme on hyvin kansainvälistä, joten kokemus siitä on eduksi, usein jopa välttämättömyys. Asiakasyritystemme kanssa osaaminen B2B-myynnistä on tärkeää. Asiakkaidemme asiakas taas on usein kuluttaja, jolloin on tärkeä ymmärtää myös se, mitä heidän tarpeensa ja vaatimuksensa palveluille ovat. Silti maalaisjärki ja terävä pelisilmä ovat paras oppi tässäkin hommassa.

Porukallamme on aina hyvä draivi päällä. Saamme olla tiiviisti yhteyksissä oman yrityksemme eri toimintoihin, ja siihen päälle vielä asiakkaiden kanssa, joka on sitä kaikkein hienointa hommaa. Myynti on yrityksemme pulssi. Tärkeintä on, että se sykkii hyvin ja oikealla tahdilla eri tilanteissa.

Avoimet paikkamme

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Viidessä maassa työskentelevien yli 550 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

 

Joko Solteq on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta