facebook tracking
Osaamisalue

Myynti

Connect

Mikään yritys ei voi toimia ilman myyntiä, siksipä se on myös meillä Solteqissa kaiken keskiössä. Myyntiosaajamme ratkovat asiakkaan ongelmia ja keksivät parhaita ratkaisuita kasvattamaan heidän liiketoimintaansa.

Vaikka kaltaisessamme palveluyhtiössä koko henkilökunta myy, niin haluamme silti joukkoomme myyntityöhön erikoistuneita huippuammattilaisia. Myyjämme voivat keskittyä joko tiettyyn toimialaan, teknologiaan tai vaikkapa valittuihin asiakkaisiin tarpeiden mukaan.

Meillä myynnissä tärkeintä on into! Paras myyjä on sellainen, jonka intohimo on ratkaista ja palvella asiakasta heille sopivalla tavalla. Liiketoimintamme on hyvin kansainvälistä, joten kokemus siitä on eduksi, usein jopa välttämättömyys. Asiakasyritystemme kanssa osaaminen B2B-myynnistä on tärkeää. Asiakkaidemme asiakas taas on usein kuluttaja, jolloin on tärkeä ymmärtää myös se, mitä heidän tarpeensa ja vaatimuksensa palveluille ovat. Silti maalaisjärki ja terävä pelisilmä ovat paras oppi tässäkin hommassa.

Porukallamme on aina hyvä draivi päällä. Saamme olla tiiviisti yhteyksissä oman yrityksemme eri toimintoihin, ja siihen päälle vielä asiakkaiden kanssa, joka on sitä kaikkein hienointa hommaa. Myynti on yrityksemme pulssi. Tärkeintä on, että se sykkii hyvin ja oikealla tahdilla eri tilanteissa.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Kuudessa maassa työskentelevien yli 600 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Billingstad

Billingstadsletta 19
1396 Billingstad Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Copenhagen

Havneholmen 25
1561 København Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Karlstad

Södra Klaragatan 1A
653 40 Karlstad Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Oulu

Technopolis Linnanmaa Oulu Elektroniikkatie 8
90570 Oulu Ajo-ohjeet

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Stockholm

Östermalmsgatan 87 C
114 59 Stockholm Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tampere

Itäinenkatu 11
33210 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Turku

Lemminkäisenkatu 14
20520 Turku Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Wrocław

Piłsudskiego 101
11-400 Wrocław Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Solteq | Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta