facebook tracking
Osaamisalue

Monikanavaisen kaupan ratkaisut

Connect
Onnistuneita ostokokemuksia käyttäjiä kuunnellen

Yrityksen ja sen asiakkaan tiet voivat kohdata nykyään lähes missä vain: kaupassa, kahvilassa tai kadulla. Laadukas asiakaskokemus eri kanavissa syntyy liiketoiminnan, loppuasiakkaiden ja teknologian ymmärryksen yhtälöstä. Ja siinä me olemme hyviä. Tiimimme luovat verkkokaupparatkaisuja eri toimialojen B2C- ja B2B-yrityksille, jotta heidän asiakkaansa ovat tyytyväisiä ja bisnes voi kukoistaa.

Käytännössä toteutuksiemme taustalla on useimmiten verkkokauppa-alusta, johon muut tarvittavat järjestelmät linkittyvät. Ratkaisun pitää ulottua moniin kanaviin: verkkoon, mobiiliin, asiakaspalvelukanaviin, sosiaaliseen mediaan ja myymälään.

Tällä hetkellä hyppysissämme ovat isomman mittaluokan tarpeisiin taipuva IBM Watson Commerce ja maailman suosituin verkkokauppa-alusta MagentoLisäksi meidän tontillemme kuuluvat omat ratkaisunsa tuotetietojen​ ja tilausten​ hallintaan. 

Tekemisessä hyödyksi ovat esimerkiksi Javascript- ja Java EE -osaaminen, kyky toteuttaa laajennuksia uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisujen avulla sekä kiinnostus niin suunnitteluun, ohjelmointiin kuin testaukseen. Näissä hommissa pärjäävät pitkäjänteiset oppijat, joilla on taito nähdä asiat myös asiakkaan näkökulmasta ja tehdä visioista totta. 
 
Yksin näissä hommissa ei kukaan vielä loista, vaan tiimityö on todellista timanttia. Siksi myös kaveria autetaan aina. Haluamme kehittää yhdessä uutta ja toteuttaa sellaisia kauppoja, joissa itsekin asioimme mielellämme. Kun se onnistuu, voimme olla melkoisen ylpeitä omasta työstämme ja asiakkaalle sekä edelleen heidän asiakkailleen luodusta arvosta.

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen asiakaskohtaamisen asiantuntijoita. Teemme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja, joilla helpotetaan tavallisten ihmisten elämää.

Kasvamme ja kansainvälistymme, joten meidän kanssamme pääset kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi myös uusiin rooleihin. Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

5 hyvää syytä työskennellä Solteqissa

1. Saat vaikuttaa omaan työhösi

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät itse, miten onnistut työssäsi parhaiten. Saat työskennellä pitkälti omalla tyylilläsi ja vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Työarjen joustavuus mahdollistaa niin etätyön kuin sinulle sopivat työajatkin. Meillä on myös ihan ok lähteä hakemaan lapset hoidosta ajoissa tai satsata tärkeisiin asioihin vapaa-ajallakin.

 

2. Kehity ja kasva kanssamme

Meillä saat kehittää osaamistasi ja kasvaa halutessasi myös uusiin rooleihin. Talon sisältä löytyy hyvin erilaisia tehtäviä, teknologioita ja toimialoja. Kun laajennamme toimintaamme, meille on tärkeää, että asiantuntijamme kehittyvät mukana. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja ja henkilökunnallemme uusia haasteita.


3. Tee töitä hyvässä seurassa

Kun solteqlaisilta kysytään työn parhaita puolia, on kyselyjen kestosuosikki toinen solteqlainen. Teemme töitä yhdessä ja tiedämme, että kaveriin voi luottaa.  Saamme ja annamme apua – ja läppä lentää. Välillä tehdään jotain kivaa töiden jälkeen yhdessä, ja välillä mitellään Änärimestaruudesta sopivassa raossa töiden keskellä. Ja sitten taas parannetaan asiakkaan liiketoimintaa.


4. Pidä huolta itsestäsi

Jokaisen työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää. Tämä ei jää vain puheen tasolle. Joustavat työtavat, kattavat työsuhde-edut ja mukavat työtilat kehittyvät jatkuvasti arjen kokemusten kautta. Kannustamme sinua pitämään huolta terveydestäsi, harrastamaan, liikkumaan ja kokemaan uutta myös vapaalla. Samaan elämäntapaan kannustamme myös työarjessa. Konkreettisesti tämä näkyy esim. hyvinvointivalmentajien pitäminä taukojumppina ja hierontoina.


5.  Rakenna digitaalisten asiakaskohtaamisten tulevaisuutta

Takanamme on kunnioitettava 35 vuoden historia ja edessä innovatiivinen tulevaisuus. Luomme kasvua mutkattomasti ja älykkäästi. Työarjessa teemme ratkaisuja, joilla yritysten kohtaamat muuttuvan maailman haasteet saadaan käännettyä voitoksi. Käytännössä ratkaisumme voi olla vaikka uusi verkkokauppa tai suuren yleisön silmiltä piilossa oleva kaiken kasassa pitävä järjestelmä. Oleellista ratkaisuissamme on se, että loppukäyttäjän – sen ihan tavallisen ihmisen – elämä helpottuu.

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet

Helsinki

Vuorikatu 14 B (6. floor)
FI-00100 Helsinki Ajo-ohjeet

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Karlstad

Östra Torggatan 2
SE-65224 Karlstad Ajo-ohjeet

Kuopio


Kuopio Ajo-ohjeet

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet

Stockholm

Vasagatan 16
SE-11120 Stockholm Ajo-ohjeet

Tampere

Eteläpuisto 2 C
FI-33200 Tampere Ajo-ohjeet

Wrocław

ul.Czysta 2-4/204
50-013 Wrocław Ajo-ohjeet

Joko Solteq on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta