facebook tracking
Osaamisalue

Mobiili- ja verkkosovellukset

Connect
Ydinjärjestelmistä uusia digitaalisia palveluja

Valmiiden alustojen rinnalle on usein tarvetta rakentaa myös osin tai kokonaan asiakaskohtaisia palveluja. Uuden ajan sovelluksilla pystytään vastaamaan nopeammin muuttuviin tarpeisiin. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaiden arkea, työssä ja vapaa-ajalla, sekä mahdollistaa yrityksille uutta liiketoimintaa.

Tiimimme rakentaa mobiiliin istuvia verkkosovelluksia niin kuluttajien kuin yritysten käyttöön. Työhön kuuluu oleellisesti API-rajapintojen laittaminen kuntoon (nk. Apittaminen), jotta palvelut taipuvat innovatiivisesti digitaalisiin kanaviin.

Parhaat ratkaisut jäljitämme yhdistämällä eri osaamisia ja näkökulmia. Haluamme saada aikaan muutoksia. Joskus se edellyttää isoja mylläyksiä, joskus riittävät pienemmät toteutukset. Projektimme vaihtelevatkin muutamien kuukausien hankkeista vuosien kehittämiskumppanuuteen. Nykyasiakkaitamme ovat mm. kaupan, logistiikan, ja teollisuuden kansainvälisesti toimivat yritykset. 

Töitä teemme  useilla eri teknologioilla tarpeen mukaan perinteisemmistä Java-sovelluksista Serverless HTML5-sovelluksiin. Amazon AWS- ja Microsoft Azure-kumppanina keskitämme oman osaamisen kehittämisemme näiden pilviteknologioiden ympärille. Teknologioita kuitenkin tulee ja menee, eikä huomisen ratkaisu ole välttämättä vielä tänään työpöydällämme. Oppiminen onkin näiden hommien A ja O.

Ketterät ohjelmistokehitysmallit, jatkuva julkaisu ja MVP ovat yhteisiä periaatteitamme. Yhteistyötä tehdään paljon erityisesti Design-tiimimme kanssa, jotta toteutukset ovat priimaa. Tiedämme onnistuneemme silloin, kun omien kättensä jälkeä voi vähän ihailla, asiakas on tyytyväinen ja matkan varrella on kertynyt uusia oppeja teknologian hyödyntämisestä.

"Design – Build – Measure… And do it again."

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen asiakaskohtaamisen asiantuntijoita. Teemme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja, joilla helpotetaan tavallisten ihmisten elämää.

Kasvamme ja kansainvälistymme, joten meidän kanssamme pääset kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi myös uusiin rooleihin. Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

5 hyvää syytä työskennellä Solteqissa

1. Saat vaikuttaa omaan työhösi

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät itse, miten onnistut työssäsi parhaiten. Saat työskennellä pitkälti omalla tyylilläsi ja vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Työarjen joustavuus mahdollistaa niin etätyön kuin sinulle sopivat työajatkin. Meillä on myös ihan ok lähteä hakemaan lapset hoidosta ajoissa tai satsata tärkeisiin asioihin vapaa-ajallakin.

 

2. Kehity ja kasva kanssamme

Meillä saat kehittää osaamistasi ja kasvaa halutessasi myös uusiin rooleihin. Talon sisältä löytyy hyvin erilaisia tehtäviä, teknologioita ja toimialoja. Kun laajennamme toimintaamme, meille on tärkeää, että asiantuntijamme kehittyvät mukana. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja ja henkilökunnallemme uusia haasteita.


3. Tee töitä hyvässä seurassa

Kun solteqlaisilta kysytään työn parhaita puolia, on kyselyjen kestosuosikki toinen solteqlainen. Teemme töitä yhdessä ja tiedämme, että kaveriin voi luottaa.  Saamme ja annamme apua – ja läppä lentää. Välillä tehdään jotain kivaa töiden jälkeen yhdessä, ja välillä mitellään Änärimestaruudesta sopivassa raossa töiden keskellä. Ja sitten taas parannetaan asiakkaan liiketoimintaa.


4. Pidä huolta itsestäsi

Jokaisen työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää. Tämä ei jää vain puheen tasolle. Joustavat työtavat, kattavat työsuhde-edut ja mukavat työtilat kehittyvät jatkuvasti arjen kokemusten kautta. Kannustamme sinua pitämään huolta terveydestäsi, harrastamaan, liikkumaan ja kokemaan uutta myös vapaalla. Samaan elämäntapaan kannustamme myös työarjessa. Konkreettisesti tämä näkyy esim. hyvinvointivalmentajien pitäminä taukojumppina ja hierontoina.


5.  Rakenna digitaalisten asiakaskohtaamisten tulevaisuutta

Takanamme on kunnioitettava 35 vuoden historia ja edessä innovatiivinen tulevaisuus. Luomme kasvua mutkattomasti ja älykkäästi. Työarjessa teemme ratkaisuja, joilla yritysten kohtaamat muuttuvan maailman haasteet saadaan käännettyä voitoksi. Käytännössä ratkaisumme voi olla vaikka uusi verkkokauppa tai suuren yleisön silmiltä piilossa oleva kaiken kasassa pitävä järjestelmä. Oleellista ratkaisuissamme on se, että loppukäyttäjän – sen ihan tavallisen ihmisen – elämä helpottuu.

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet

Helsinki

Vuorikatu 14 B (6. floor)
FI-00100 Helsinki Ajo-ohjeet

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Karlstad

Östra Torggatan 2
SE-65224 Karlstad Ajo-ohjeet

Kuopio


Kuopio Ajo-ohjeet

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet

Stockholm

Vasagatan 16
SE-11120 Stockholm Ajo-ohjeet

Tampere

Eteläpuisto 2 C
FI-33200 Tampere Ajo-ohjeet

Wrocław

ul.Czysta 2-4/204
50-013 Wrocław Ajo-ohjeet

Joko Solteq on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta