facebook tracking
Osaamisalue

Markkinoinnin palvelut

Connect

Yksinkertaistamme ja tehostamme asiakasyritystemme markkinointia. Asiakashankinnan, asiakasuskollisuuden ja tunnettuuden kehittäminen ovat tiimimme erityisalaa.  

Todo-listallamme ovat usein esimerkiksi digi- ja markkinointistrategiat, analytiikkaan ja datan hyödyntämiseen liittyvät palvelut, hakukonenäkyvyyden toteutukset, digitaalisen mainonnan tehostaminen, markkinoinnin automaatioratkaisut, sosiaalisen median mainonta tai palveluiden optimointi. Toteutuksissa suosimme ketteriä toimintamalleja ja nykyaikaisia prosesseja. 

Kaikkeen tähän tarvitaan monenlaisia osaajia. Useimmilla meistä on jokin erityisosaaminen, joka kuitenkin yhdistyy aina laajempaan näkemykseen markkinoinnin mahdollisuuksista. Yksittäisten toimenpiteiden sijaan yhdistämme voimamme ja rakennamme kestäviä kokonaisvaltaisia ratkaisuja. 

Laadukas työnjälki, tyytyväiset asiakkaat, kehittymismahdollisuudet ja työ toisten huippuosaajien kanssa ovat työmme liima. Yksi hienoimpia puolia on tekemisen mitattavuus ja vaikuttavuus. Onnistuneilla toteutuksilla on todistettavasti erittäin suuri merkitys asiakkaidemme liiketoiminnassa.  

Joukkoomme mahtuu aina uusi mukava, työhönsä intohimoisesti suhtautuva, kehittämisintoinen ja huumorintajuinen tyyppi – sellaisia me muutkin olemme. 2010-luvun digitaalisia artesaaneja. Kun töitä tehdään paljon yhdessä omalla porukalla ja asiakkaiden kanssa, tarvitaan hyvää fiilistä ja ratkaisukeskeistä asennetta. 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Kuudessa maassa työskentelevien yli 600 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Billingstad

Billingstadsletta 19
1396 Billingstad Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Copenhagen

Havneholmen 25
1561 København Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Karlstad

Södra Klaragatan 1A
653 40 Karlstad Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Oulu

Technopolis Linnanmaa Oulu Elektroniikkatie 8
90570 Oulu Ajo-ohjeet

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Stockholm

Östermalmsgatan 87 C
114 59 Stockholm Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tampere

Itäinenkatu 11
33210 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Turku

Lemminkäisenkatu 14
20520 Turku Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Wrocław

Piłsudskiego 101
11-400 Wrocław Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Solteq | Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta