facebook tracking
Osaamisalue

Markkinoinnin palvelut

Connect

Yksinkertaistamme ja tehostamme asiakasyritystemme markkinointia. Asiakashankinnan, asiakasuskollisuuden ja tunnettuuden kehittäminen ovat tiimimme erityisalaa.  

Todo-listallamme ovat usein esimerkiksi digi- ja markkinointistrategiat, analytiikkaan ja datan hyödyntämiseen liittyvät palvelut, hakukonenäkyvyyden toteutukset, digitaalisen mainonnan tehostaminen, markkinoinnin automaatioratkaisut, sosiaalisen median mainonta tai palveluiden optimointi. Toteutuksissa suosimme ketteriä toimintamalleja ja nykyaikaisia prosesseja. 

Kaikkeen tähän tarvitaan monenlaisia osaajia. Useimmilla meistä on jokin erityisosaaminen, joka kuitenkin yhdistyy aina laajempaan näkemykseen markkinoinnin mahdollisuuksista. Yksittäisten toimenpiteiden sijaan yhdistämme voimamme ja rakennamme kestäviä kokonaisvaltaisia ratkaisuja. 

Laadukas työnjälki, tyytyväiset asiakkaat, kehittymismahdollisuudet ja työ toisten huippuosaajien kanssa ovat työmme liima. Yksi hienoimpia puolia on tekemisen mitattavuus ja vaikuttavuus. Onnistuneilla toteutuksilla on todistettavasti erittäin suuri merkitys asiakkaidemme liiketoiminnassa.  

Joukkoomme mahtuu aina uusi mukava, työhönsä intohimoisesti suhtautuva, kehittämisintoinen ja huumorintajuinen tyyppi – sellaisia me muutkin olemme. 2010-luvun digitaalisia artesaaneja. Kun töitä tehdään paljon yhdessä omalla porukalla ja asiakkaiden kanssa, tarvitaan hyvää fiilistä ja ratkaisukeskeistä asennetta. 

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Viidessä maassa työskentelevien yli 550 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

Joko Solteq | Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta