facebook tracking
Osaamisalue

Markkinoinnin palvelut

Connect

Yksinkertaistamme ja tehostamme asiakasyritystemme markkinointia. Asiakashankinnan, asiakasuskollisuuden ja tunnettuuden kehittäminen ovat tiimimme erityisalaa.  

Todo-listallamme ovat usein esimerkiksi digi- ja markkinointistrategiat, analytiikkaan ja datan hyödyntämiseen liittyvät palvelut, hakukonenäkyvyyden toteutukset, digitaalisen mainonnan tehostaminen, markkinoinnin automaatioratkaisut, sosiaalisen median mainonta tai palveluiden optimointi. Toteutuksissa suosimme ketteriä toimintamalleja ja nykyaikaisia prosesseja. 

Kaikkeen tähän tarvitaan monenlaisia osaajia. Useimmilla meistä on jokin erityisosaaminen, joka kuitenkin yhdistyy aina laajempaan näkemykseen markkinoinnin mahdollisuuksista. Yksittäisten toimenpiteiden sijaan yhdistämme voimamme ja rakennamme kestäviä kokonaisvaltaisia ratkaisuja. 

Laadukas työnjälki, tyytyväiset asiakkaat, kehittymismahdollisuudet ja työ toisten huippuosaajien kanssa ovat työmme liima. Yksi hienoimpia puolia on tekemisen mitattavuus ja vaikuttavuus. Onnistuneilla toteutuksilla on todistettavasti erittäin suuri merkitys asiakkaidemme liiketoiminnassa.  

Joukkoomme mahtuu aina uusi mukava, työhönsä intohimoisesti suhtautuva, kehittämisintoinen ja huumorintajuinen tyyppi – sellaisia me muutkin olemme. 2010-luvun digitaalisia artesaaneja. Kun töitä tehdään paljon yhdessä omalla porukalla ja asiakkaiden kanssa, tarvitaan hyvää fiilistä ja ratkaisukeskeistä asennetta. 

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Viidessä maassa työskentelevien yli 550 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

5 hyvää syytä työskennellä Solteqissa

1. Saat vaikuttaa omaan työhösi

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten onnistut työssäsi. Saat työskennellä pitkälti omalla tyylilläsi ja vaikuttaa työnkuvaasi. Työarjen joustavuus mahdollistaa niin etätyön kuin sinulle sopivat työajatkin. Meillä on ihan ok satsata tärkeisiin asioihin vapaa-ajallakin tai lähteä hakemaan lapset hoidosta ajoissa. 

2. Kehity ja kasva kanssamme

Meillä saat kehittää osaamistasi ja kasvaa halutessasi uusiinkin rooleihin. Talon sisältä löytyy paljon erilaisia tehtäviä, teknologioita ja toimialoja. Kun laajennamme toimintaamme, meille on tärkeää, että asiantuntijamme kehittyvät mukana. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja ja henkilökunnallemme sopivia haasteita.

3. Tee töitä hyvässä seurassa

Kun solteqlaisilta kysytään työn parhaita puolia, on vastausten kestosuosikki toinen solteqlainen. Teemme töitä yhdessä ja tiedämme, että kaveriin voi luottaa.  Saamme ja annamme apua. Läppäkin lentää. Välillä tehdään porukalla jotain kivaa töiden jälkeenkin, ja välillä mitellään änärimestaruudesta sopivassa raossa töiden keskellä. Ja sitten taas parannetaan asiakkaan liiketoimintaa.

4. Pidä huolta itsestäsi

Jokaisen työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää, eikä tämä jää vain puheen tasolle. Joustavat työtavat, kattavat työsuhde-edut ja mukavat työtilat kehittyvät arjen kokemusten kautta. Kannustamme sinua pitämään huolta terveydestäsi, harrastamaan, liikkumaan ja kokemaan uutta. Työpaikalla tämä näkyy konkreettisesti esim. hyvinvointivalmentajien pitäminä taukojumppina ja hierontoina.

5.  Yksinkertaista digitaalista maailmaa

Takanamme on kunnioitettava 35 vuoden historia ja edessä innovatiivinen tulevaisuus. Työarjessa kehitämme ratkaisuja ja työkaluja, joilla digitaalisen murroksen haasteet saadaan käännettyä voitoksi. Käytännössä ratkaisumme voi olla vaikka uusi verkkokauppa tai suuren yleisön silmiltä piilossa oleva kaiken kasassa pitävä järjestelmä. Oleellista on se, että loppukäyttäjän – sen ihan tavallisen ihmisen – elämä helpottuu.

 

Already working at Solteq | Finland?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@solteq.com
Teamtailor

Career site by Teamtailor