facebook tracking
Osaamisalue

Liiketoimintaratkaisut

Connect
Ydinratkaisuja, tiedolla johtamista ja uuden ajan sovelluksia

Liiketoimintaratkaisujen asiantuntijatiimimme laittavat ydinjärjestelmät kuntoon ja valjastavat datan hyötykäyttöön. Monikanavaisessa maailmassa yrityksen järjestelmien pitää toimia kokonaisuutena. Kun perusasiat ovat kunnossa, voidaan toimintoja myös laajentaa ketterästi.

Käytännössä viemme eteenpäin asiakkaiden liiketoiminnalle kriittisiä osa-alueita, eli:

- toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP)
- master datan hallinnan (MDM) järjestelmiä
- Utilities-toimialan ratkaisuja
- BI-ja analytiikkapalveluja
- myymäläjärjestelmiä
- tuotetäydennyksen ratkaisuja
- järjestelmiin linkittyviä uuden ajan sovelluksia.

Projekteja teemme tiiviisti asiakkaiden kanssa. Siksi jokaisella meistä pitää olla ymmärrystä asiakaspalvelusta, teknisistä detaljeista sekä liiketoiminnasta. Sen ansiosta eri toimialojen asiakkaat saavat juuri heidän tarpeisiinsa sovitettuja teknologisia ratkaisuja.

Koodaamme asiakaskohtaiset ratkaisut niin konesaleihin kuin pilveen. Asiantuntijamme hallitsevat sekä uudet että perinteisemmät teknologiat, eli osaajia on porukassamme moneen lähtöön. Mitään ihan keltanokkia emme näissä hommissa ole: Yrityksenä olemme tehneet töitä liiketoimintaratkaisujen parissa jo yli 20 vuotta. Pitkän kokemuksen myötä on helppo tarttua myös tulevaisuuden ratkaisuihin ja sovelluksiin.

Hyvien asiakassuhteiden ja mielenkiintoisten projektien lisäksi tiimeissämme saa ympärilleen tiiviin työyhteisön. Osaamistaso ja kaverin auttaminen ovat työarjessa huipussaan, eikä uuden oppimiselta voi välttyä.

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Viidessä maassa työskentelevien yli 550 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

 

5 hyvää syytä työskennellä Solteqissa

1. Saat vaikuttaa omaan työhösi

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten onnistut työssäsi. Saat työskennellä pitkälti omalla tyylilläsi ja vaikuttaa työnkuvaasi. Työarjen joustavuus mahdollistaa niin etätyön kuin sinulle sopivat työajatkin. Meillä on ihan ok satsata tärkeisiin asioihin vapaa-ajallakin tai lähteä hakemaan lapset hoidosta ajoissa. 

2. Kehity ja kasva kanssamme

Meillä saat kehittää osaamistasi ja kasvaa halutessasi uusiinkin rooleihin. Talon sisältä löytyy paljon erilaisia tehtäviä, teknologioita ja toimialoja. Kun laajennamme toimintaamme, meille on tärkeää, että asiantuntijamme kehittyvät mukana. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja ja henkilökunnallemme sopivia haasteita.

3. Tee töitä hyvässä seurassa

Kun solteqlaisilta kysytään työn parhaita puolia, on vastausten kestosuosikki toinen solteqlainen. Teemme töitä yhdessä ja tiedämme, että kaveriin voi luottaa.  Saamme ja annamme apua. Läppäkin lentää. Välillä tehdään porukalla jotain kivaa töiden jälkeenkin, ja välillä mitellään änärimestaruudesta sopivassa raossa töiden keskellä. Ja sitten taas parannetaan asiakkaan liiketoimintaa.

4. Pidä huolta itsestäsi

Jokaisen työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää, eikä tämä jää vain puheen tasolle. Joustavat työtavat, kattavat työsuhde-edut ja mukavat työtilat kehittyvät arjen kokemusten kautta. Kannustamme sinua pitämään huolta terveydestäsi, harrastamaan, liikkumaan ja kokemaan uutta. Työpaikalla tämä näkyy konkreettisesti esim. hyvinvointivalmentajien pitäminä taukojumppina ja hierontoina.

5.  Yksinkertaista digitaalista maailmaa

Takanamme on kunnioitettava 35 vuoden historia ja edessä innovatiivinen tulevaisuus. Työarjessa kehitämme ratkaisuja ja työkaluja, joilla digitaalisen murroksen haasteet saadaan käännettyä voitoksi. Käytännössä ratkaisumme voi olla vaikka uusi verkkokauppa tai suuren yleisön silmiltä piilossa oleva kaiken kasassa pitävä järjestelmä. Oleellista on se, että loppukäyttäjän – sen ihan tavallisen ihmisen – elämä helpottuu.

 

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet

Helsinki

Vuorikatu 14 B (6. floor)
FI-00100 Helsinki Ajo-ohjeet

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Karlstad

Östra Torggatan 2
SE-65224 Karlstad Ajo-ohjeet

Kuopio


Kuopio Ajo-ohjeet

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet

Stockholm

Vasagatan 16
SE-11120 Stockholm Ajo-ohjeet

Tampere

Eteläpuisto 2 C
FI-33200 Tampere Ajo-ohjeet

Wrocław

ul.Czysta 2-4/204
50-013 Wrocław Ajo-ohjeet

Joko Solteq on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta