facebook tracking
Osaamisalue

Liiketoimintaratkaisut

Connect
Ydinratkaisuja, tiedolla johtamista ja uuden ajan sovelluksia

Liiketoimintaratkaisujen asiantuntijatiimimme laittavat ydinjärjestelmät kuntoon ja valjastavat datan hyötykäyttöön. Monikanavaisessa maailmassa yrityksen järjestelmien pitää toimia kokonaisuutena. Kun perusasiat ovat kunnossa, voidaan toimintoja myös laajentaa ketterästi.

Käytännössä viemme eteenpäin asiakkaiden liiketoiminnalle kriittisiä osa-alueita, eli:

- toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP)
- master datan hallinnan (MDM) järjestelmiä
- Utilities-toimialan ratkaisuja
- BI-ja analytiikkapalveluja
- myymäläjärjestelmiä
- tuotetäydennyksen ratkaisuja
- järjestelmiin linkittyviä uuden ajan sovelluksia.

Projekteja teemme tiiviisti asiakkaiden kanssa. Siksi jokaisella meistä pitää olla ymmärrystä asiakaspalvelusta, teknisistä detaljeista sekä liiketoiminnasta. Sen ansiosta eri toimialojen asiakkaat saavat juuri heidän tarpeisiinsa sovitettuja teknologisia ratkaisuja.

Koodaamme asiakaskohtaiset ratkaisut niin konesaleihin kuin pilveen. Asiantuntijamme hallitsevat sekä uudet että perinteisemmät teknologiat, eli osaajia on porukassamme moneen lähtöön. Mitään ihan keltanokkia emme näissä hommissa ole: Yrityksenä olemme tehneet töitä liiketoimintaratkaisujen parissa jo yli 20 vuotta. Pitkän kokemuksen myötä on helppo tarttua myös tulevaisuuden ratkaisuihin ja sovelluksiin.

Hyvien asiakassuhteiden ja mielenkiintoisten projektien lisäksi tiimeissämme saa ympärilleen tiiviin työyhteisön. Osaamistaso ja kaverin auttaminen ovat työarjessa huipussaan, eikä uuden oppimiselta voi välttyä.

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen asiakaskohtaamisen asiantuntijoita. Teemme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja, joilla helpotetaan tavallisten ihmisten elämää.

Kasvamme ja kansainvälistymme, joten meidän kanssamme pääset kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi myös uusiin rooleihin. Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

5 hyvää syytä työskennellä Solteqissa

1. Saat vaikuttaa omaan työhösi

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät itse, miten onnistut työssäsi parhaiten. Saat työskennellä pitkälti omalla tyylilläsi ja vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Työarjen joustavuus mahdollistaa niin etätyön kuin sinulle sopivat työajatkin. Meillä on myös ihan ok lähteä hakemaan lapset hoidosta ajoissa tai satsata tärkeisiin asioihin vapaa-ajallakin.

 

2. Kehity ja kasva kanssamme

Meillä saat kehittää osaamistasi ja kasvaa halutessasi myös uusiin rooleihin. Talon sisältä löytyy hyvin erilaisia tehtäviä, teknologioita ja toimialoja. Kun laajennamme toimintaamme, meille on tärkeää, että asiantuntijamme kehittyvät mukana. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja ja henkilökunnallemme uusia haasteita.


3. Tee töitä hyvässä seurassa

Kun solteqlaisilta kysytään työn parhaita puolia, on kyselyjen kestosuosikki toinen solteqlainen. Teemme töitä yhdessä ja tiedämme, että kaveriin voi luottaa.  Saamme ja annamme apua – ja läppä lentää. Välillä tehdään jotain kivaa töiden jälkeen yhdessä, ja välillä mitellään Änärimestaruudesta sopivassa raossa töiden keskellä. Ja sitten taas parannetaan asiakkaan liiketoimintaa.


4. Pidä huolta itsestäsi

Jokaisen työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää. Tämä ei jää vain puheen tasolle. Joustavat työtavat, kattavat työsuhde-edut ja mukavat työtilat kehittyvät jatkuvasti arjen kokemusten kautta. Kannustamme sinua pitämään huolta terveydestäsi, harrastamaan, liikkumaan ja kokemaan uutta myös vapaalla. Samaan elämäntapaan kannustamme myös työarjessa. Konkreettisesti tämä näkyy esim. hyvinvointivalmentajien pitäminä taukojumppina ja hierontoina.


5.  Rakenna digitaalisten asiakaskohtaamisten tulevaisuutta

Takanamme on kunnioitettava 35 vuoden historia ja edessä innovatiivinen tulevaisuus. Luomme kasvua mutkattomasti ja älykkäästi. Työarjessa teemme ratkaisuja, joilla yritysten kohtaamat muuttuvan maailman haasteet saadaan käännettyä voitoksi. Käytännössä ratkaisumme voi olla vaikka uusi verkkokauppa tai suuren yleisön silmiltä piilossa oleva kaiken kasassa pitävä järjestelmä. Oleellista ratkaisuissamme on se, että loppukäyttäjän – sen ihan tavallisen ihmisen – elämä helpottuu.

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet

Helsinki

Vuorikatu 14 B (6. floor)
FI-00100 Helsinki Ajo-ohjeet

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Karlstad

Östra Torggatan 2
SE-65224 Karlstad Ajo-ohjeet

Kuopio


Kuopio Ajo-ohjeet

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet

Stockholm

Vasagatan 16
SE-11120 Stockholm Ajo-ohjeet

Tampere

Eteläpuisto 2 C
FI-33200 Tampere Ajo-ohjeet

Wrocław

ul.Czysta 2-4/204
50-013 Wrocław Ajo-ohjeet

Joko Solteq on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta