facebook tracking
Osaamisalue

Liiketoiminnan tuki

Connect

Tällä porukalla kehitämme solteqlaisten arkea jatkuvasti vähän paremmaksi. Työhön kuuluu prosesseja, rutiineja ja yhteisiä toimintatapoja, mutta emme halua jäädä kiinni "näin meillä on aina tehty" -malliin.  

Tavoitteenamme on auttaa solteqlaisia tekemään asiat fiksusti ja saada kaikkien työnteko sujumaan mahdollisimman hyvin. Työarjessa pääsemmekin mukaan mielenkiintoisiin kehittämishankkeisiin ja kansainvälisesti kasvavan yrityksen käänteisiin. 

Hallinnon porukkamme hoitaa esimerkiksi henkilöstöasiat ja yrityskulttuurin kehittämisen, talouspuolen, toimistojen palvelut, lakikoukerot, hankinnat, markkinoinnin ja viestinnän, työtapojemme kehityksen sekä IT-järjestelmämme. Olemme siis erilaisten taustojen ja osaamisten muodostama monipuolinen joukko arkea sujuvoittavia ihmisiä. Työhön sisältyy niin suuria suunnitelmia kuin pienten käytännön yksityiskohtienkin laittamista kuntoon. 

Osaamiset muodostavat omat tiiviit tiiminsä, kuten taloustiimi tai markkinointitiimi, ja usein tehdään töitä myös eri tiimien välillä. Yhteinen tekeminen onkin tärkeää, mutta jokaisella on myös omat vastuualueensa – vastuuta ja vapautta on siis tarjolla. Yhteistyötä tehdään tietysti paljon myös kaikkien yli 550 solteqlaisen ja muiden tärkeiden kumppanien kanssa. Tässä jos missään ollaan palveluammatissa, eli hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen! 

Kaikille meille yhteistä on kehittävä työote, valmius auttaa kaveria ja hyvä tekemisen fiilis – ne ovat aika kova kolmikko. Kun siihen vielä lisää sopivan positiivisen asenteen, niin mukavan työarjen palaset alkavat loksahdella kohdilleen. 

 

Connect

Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Viidessä maassa työskentelevien yli 550 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

5 hyvää syytä työskennellä Solteqissa

1. Saat vaikuttaa omaan työhösi

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten onnistut työssäsi. Saat työskennellä pitkälti omalla tyylilläsi ja vaikuttaa työnkuvaasi. Työarjen joustavuus mahdollistaa niin etätyön kuin sinulle sopivat työajatkin. Meillä on ihan ok satsata tärkeisiin asioihin vapaa-ajallakin tai lähteä hakemaan lapset hoidosta ajoissa. 

2. Kehity ja kasva kanssamme

Meillä saat kehittää osaamistasi ja kasvaa halutessasi uusiinkin rooleihin. Talon sisältä löytyy paljon erilaisia tehtäviä, teknologioita ja toimialoja. Kun laajennamme toimintaamme, meille on tärkeää, että asiantuntijamme kehittyvät mukana. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja ja henkilökunnallemme sopivia haasteita.

3. Tee töitä hyvässä seurassa

Kun solteqlaisilta kysytään työn parhaita puolia, on vastausten kestosuosikki toinen solteqlainen. Teemme töitä yhdessä ja tiedämme, että kaveriin voi luottaa.  Saamme ja annamme apua. Läppäkin lentää. Välillä tehdään porukalla jotain kivaa töiden jälkeenkin, ja välillä mitellään änärimestaruudesta sopivassa raossa töiden keskellä. Ja sitten taas parannetaan asiakkaan liiketoimintaa.

4. Pidä huolta itsestäsi

Jokaisen työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää, eikä tämä jää vain puheen tasolle. Joustavat työtavat, kattavat työsuhde-edut ja mukavat työtilat kehittyvät arjen kokemusten kautta. Kannustamme sinua pitämään huolta terveydestäsi, harrastamaan, liikkumaan ja kokemaan uutta. Työpaikalla tämä näkyy konkreettisesti esim. hyvinvointivalmentajien pitäminä taukojumppina ja hierontoina.

5.  Yksinkertaista digitaalista maailmaa

Takanamme on kunnioitettava 35 vuoden historia ja edessä innovatiivinen tulevaisuus. Työarjessa kehitämme ratkaisuja ja työkaluja, joilla digitaalisen murroksen haasteet saadaan käännettyä voitoksi. Käytännössä ratkaisumme voi olla vaikka uusi verkkokauppa tai suuren yleisön silmiltä piilossa oleva kaiken kasassa pitävä järjestelmä. Oleellista on se, että loppukäyttäjän – sen ihan tavallisen ihmisen – elämä helpottuu.

 

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Directions

Billingstad

Billingstadsletta 19
1396 Billingstad Directions

Copenhagen

Niels Hemmingsens Gade 9
1153 København Directions

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Directions

Karlstad

Södra Klaragatan 1A
653 40 Karlstad Directions

Kuopio


Kuopio Directions

Seinäjoki


Seinäjoki Directions

Stockholm

Östermalmsgatan 87 C
114 59 Stockholm Directions

Tampere

Itäinenkatu 11
33210 Tampere Directions

Turku

Lemminkäisenkatu 14
20520 Turku Directions

Wrocław

Piłsudskiego 101
11-400 Wrocław Directions

Already working at Solteq | Finland?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@solteq.com
  • Ahola-Olli Juha
  • Åke Mujunen
  • Aleksi Lehmus
  • Aleksi Lehtonen
  • Anna Kuivalainen
  • Antti Kaukonen
  • Antti Vartio
  • Ari Wacklin
  • Asko Paloniemi
  • Atte Alisalo
Teamtailor

Career site by Teamtailor