facebook tracking
Osaamisalue

Liiketoiminnan tuki

Connect

Tällä porukalla kehitämme solteqlaisten arkea jatkuvasti vähän paremmaksi. Työhön kuuluu prosesseja, rutiineja ja yhteisiä toimintatapoja, mutta emme halua jäädä kiinni "näin meillä on aina tehty" -malliin.  

Tavoitteenamme on auttaa solteqlaisia tekemään asiat fiksusti ja saada kaikkien työnteko sujumaan mahdollisimman hyvin. Työarjessa pääsemmekin mukaan mielenkiintoisiin kehittämishankkeisiin ja kansainvälisesti kasvavan yrityksen käänteisiin. 

Hallinnon porukkamme hoitaa esimerkiksi henkilöstöasiat ja yrityskulttuurin kehittämisen, talouspuolen, toimistojen palvelut, lakikoukerot, hankinnat, markkinoinnin ja viestinnän, työtapojemme kehityksen sekä IT-järjestelmämme. Olemme siis erilaisten taustojen ja osaamisten muodostama monipuolinen joukko arkea sujuvoittavia ihmisiä. Työhön sisältyy niin suuria suunnitelmia kuin pienten käytännön yksityiskohtienkin laittamista kuntoon. 

Osaamiset muodostavat omat tiiviit tiiminsä, kuten taloustiimi tai markkinointitiimi, ja usein tehdään töitä myös eri tiimien välillä. Yhteinen tekeminen onkin tärkeää, mutta jokaisella on myös omat vastuualueensa – vastuuta ja vapautta on siis tarjolla. Yhteistyötä tehdään tietysti paljon myös kaikkien yli 550 solteqlaisen ja muiden tärkeiden kumppanien kanssa. Tässä jos missään ollaan palveluammatissa, eli hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen! 

Kaikille meille yhteistä on kehittävä työote, valmius auttaa kaveria ja hyvä tekemisen fiilis – ne ovat aika kova kolmikko. Kun siihen vielä lisää sopivan positiivisen asenteen, niin mukavan työarjen palaset alkavat loksahdella kohdilleen. 

 

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Viidessä maassa työskentelevien yli 550 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

 

Joko Solteq on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta