facebook tracking
Osaamisalue

Digitaalinen markkinointi

Connect
Luomme lisäarvoa tiedon avulla

Meille digitaalinen markkinointi on strateginen kokonaisuus, joka perustuu asiakkaiden tuntemiseen. Data antaa ymmärrystä, jotta voimme tehdä oikeita asioita, luoda vaikuttavia asiakaskohtaamisia ja lisätä myyntiä yhdessä asiakasyritystemme kanssa. Asiakkaiden tavoittaminen digitaalisissa kanavissa on yhä tärkeämpi osa ydinbisnestä ja luo kilpailuetua.

Digitaalisen markkinoinnin osaamisalue, eli kavereiden kesken ihan vaan ”dima”, on kasvava osa toimintaamme. Porukkaamme mahtuu melkoisen monenlaisia osaajia myyjistä konsultteihin ja asiakasvastaaviin. Monella meistä on jokin täsmäosaaminen, joka kuitenkin yhdistyy aina kokonaisvaltaisempaan näkemykseen digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista. Yksittäisten toimenpiteiden sijaan pyrimme yhdistämään voimamme ja rakentamaan kestäviä kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

Todo-listallamme ovat usein esimerkiksi digi- ja markkinointistrategiat, analytiikkaan ja datan hyödyntämiseen liittyvät palvelut, hakukoneoptimoinnin (SEO) ja -mainonnan (SEM) toteutukset, markkinoinnin automaatioratkaisut, sosiaalisen median mainonta tai palveluiden optimointi. Toteutuksissa suosimme ketteriä toimintamalleja ja nykyaikaisia prosesseja.

Yksi työmme hienoja puolia on sen mitattavuus ja vaikuttavuus. Työllämme onkin todistettavasti erittäin suuri merkitys asiakkaidemme liiketoiminnassa. Laadukas työnjälki, tyytyväiset asiakkaat, kehittymismahdollisuudet ja työ toisten huippuosaajien kanssa ovat meidän tiimimme liima.

Joukkoomme mahtuu aina mukava, ystävällinen, työhönsä intohimoisesti suhtautuva ja huumorintajuinen tyyppi – sellaisia mekin (omasta mielestämme) olemme. Kun töitä tehdään paljon yhdessä omalla porukalla ja asiakkaiden kanssa, pitää asenteen olla kunnossa ja mieli ratkaisukeskeisessä tilassa.

“If You Can't Measure It, You Can't Manage It”

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Viidessä maassa työskentelevien yli 550 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

 

5 hyvää syytä työskennellä Solteqissa

1. Saat vaikuttaa omaan työhösi

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten onnistut työssäsi. Saat työskennellä pitkälti omalla tyylilläsi ja vaikuttaa työnkuvaasi. Työarjen joustavuus mahdollistaa niin etätyön kuin sinulle sopivat työajatkin. Meillä on ihan ok satsata tärkeisiin asioihin vapaa-ajallakin tai lähteä hakemaan lapset hoidosta ajoissa. 

2. Kehity ja kasva kanssamme

Meillä saat kehittää osaamistasi ja kasvaa halutessasi uusiinkin rooleihin. Talon sisältä löytyy paljon erilaisia tehtäviä, teknologioita ja toimialoja. Kun laajennamme toimintaamme, meille on tärkeää, että asiantuntijamme kehittyvät mukana. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja ja henkilökunnallemme sopivia haasteita.

3. Tee töitä hyvässä seurassa

Kun solteqlaisilta kysytään työn parhaita puolia, on vastausten kestosuosikki toinen solteqlainen. Teemme töitä yhdessä ja tiedämme, että kaveriin voi luottaa.  Saamme ja annamme apua. Läppäkin lentää. Välillä tehdään porukalla jotain kivaa töiden jälkeenkin, ja välillä mitellään änärimestaruudesta sopivassa raossa töiden keskellä. Ja sitten taas parannetaan asiakkaan liiketoimintaa.

4. Pidä huolta itsestäsi

Jokaisen työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää, eikä tämä jää vain puheen tasolle. Joustavat työtavat, kattavat työsuhde-edut ja mukavat työtilat kehittyvät arjen kokemusten kautta. Kannustamme sinua pitämään huolta terveydestäsi, harrastamaan, liikkumaan ja kokemaan uutta. Työpaikalla tämä näkyy konkreettisesti esim. hyvinvointivalmentajien pitäminä taukojumppina ja hierontoina.

5.  Yksinkertaista digitaalista maailmaa

Takanamme on kunnioitettava 35 vuoden historia ja edessä innovatiivinen tulevaisuus. Työarjessa kehitämme ratkaisuja ja työkaluja, joilla digitaalisen murroksen haasteet saadaan käännettyä voitoksi. Käytännössä ratkaisumme voi olla vaikka uusi verkkokauppa tai suuren yleisön silmiltä piilossa oleva kaiken kasassa pitävä järjestelmä. Oleellista on se, että loppukäyttäjän – sen ihan tavallisen ihmisen – elämä helpottuu.

 

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet

Helsinki

Vuorikatu 14 B (6. floor)
FI-00100 Helsinki Ajo-ohjeet

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Karlstad

Östra Torggatan 2
SE-65224 Karlstad Ajo-ohjeet

Kuopio


Kuopio Ajo-ohjeet

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet

Stockholm

Vasagatan 16
SE-11120 Stockholm Ajo-ohjeet

Tampere

Eteläpuisto 2 C
FI-33200 Tampere Ajo-ohjeet

Wrocław

ul.Czysta 2-4/204
50-013 Wrocław Ajo-ohjeet

Joko Solteq on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta