facebook tracking
Osaamisalue

Design

Connect
Varmistamme, että teknologiainvestointi tuottaa parasta mahdollista tulosta

Jokaisella palvelulla on käyttökokemus, suunniteltiin sitä tai ei. Design-osaajamme varmistavat, että teknologiset toteutukset houkuttelevat käyttäjiä ja palvelevat asiakkaita sujuvasti. Tämä näkyy myös viivan alla. 

Design-tiimimme on alusta asti mukana järjestelmien toteutuksissa, mikä tarkoittaa tiivistä yhteistyötä asiakkaan lisäksi arkkitehtien ja kehittäjien kanssa. Autamme asiakastaselvittämään, mitä kannattaa tehdä, mikä idea saa siivet selkäänsä ja miten se voi tuoda parempaa liiketoimintaa – todellisilla mittareilla mitattuna. 

Asioita edistämme ketterästi Lean-ajatteluun nojaten. Työhön sisältyy palvelumuotoilua, visuaalista suunnittelua ja UI-kehitystä. Oikeiden valintojen löytämiseksi teemme käyttäjähaastatteluja, benchmarkingia, erilaisia analyyseja ja käytettävyystestausta sekä hyödynnämme dataa.

Työkaluja tässä työssä on monia. Netin pyhä kolminaisuus HTML, CSS ja Javascript on hyvä olla hallussa siinä missä kynä ja paperikin. Käyttämiämme teknologioita ja työkaluja ovat teknologioihin kuuluvat esimerkiksi React, Angular, Photoshop, Illustrator ja Sketch.

Luovan ihmisen on mukava tehdä töitä ja toteuttaa itseään toisten luovien ihmisten ympäröimänä. Sosiaalisuus, luovuus ja hyvä paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia porukassamme, sillä erilaisilla yhteistyökumppaneilla on monenlaisia haasteita ratkottavaksi. Itseohjautuvuus on vastuullisissa tehtävissä tärkeää, mutta silti tiimityö on lopulta kaiken avain. Etsimme, löydämme ja opimme yhdessä.  

Asiakastyytyväisyys on työtämme ohjaava suuri tavoite. Haluamme saada aikaan VAU-efektin: Kuinka upean toimiva lopputulos on luotu ja kuinka helppoa kaikki olikaan. 

“Best design makes you feel compelled to take action.”

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Viidessä maassa työskentelevien yli 550 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

 

5 hyvää syytä työskennellä Solteqissa

1. Saat vaikuttaa omaan työhösi

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten onnistut työssäsi. Saat työskennellä pitkälti omalla tyylilläsi ja vaikuttaa työnkuvaasi. Työarjen joustavuus mahdollistaa niin etätyön kuin sinulle sopivat työajatkin. Meillä on ihan ok satsata tärkeisiin asioihin vapaa-ajallakin tai lähteä hakemaan lapset hoidosta ajoissa. 

2. Kehity ja kasva kanssamme

Meillä saat kehittää osaamistasi ja kasvaa halutessasi uusiinkin rooleihin. Talon sisältä löytyy paljon erilaisia tehtäviä, teknologioita ja toimialoja. Kun laajennamme toimintaamme, meille on tärkeää, että asiantuntijamme kehittyvät mukana. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja ja henkilökunnallemme sopivia haasteita.

3. Tee töitä hyvässä seurassa

Kun solteqlaisilta kysytään työn parhaita puolia, on vastausten kestosuosikki toinen solteqlainen. Teemme töitä yhdessä ja tiedämme, että kaveriin voi luottaa.  Saamme ja annamme apua. Läppäkin lentää. Välillä tehdään porukalla jotain kivaa töiden jälkeenkin, ja välillä mitellään änärimestaruudesta sopivassa raossa töiden keskellä. Ja sitten taas parannetaan asiakkaan liiketoimintaa.

4. Pidä huolta itsestäsi

Jokaisen työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää, eikä tämä jää vain puheen tasolle. Joustavat työtavat, kattavat työsuhde-edut ja mukavat työtilat kehittyvät arjen kokemusten kautta. Kannustamme sinua pitämään huolta terveydestäsi, harrastamaan, liikkumaan ja kokemaan uutta. Työpaikalla tämä näkyy konkreettisesti esim. hyvinvointivalmentajien pitäminä taukojumppina ja hierontoina.

5.  Yksinkertaista digitaalista maailmaa

Takanamme on kunnioitettava 35 vuoden historia ja edessä innovatiivinen tulevaisuus. Työarjessa kehitämme ratkaisuja ja työkaluja, joilla digitaalisen murroksen haasteet saadaan käännettyä voitoksi. Käytännössä ratkaisumme voi olla vaikka uusi verkkokauppa tai suuren yleisön silmiltä piilossa oleva kaiken kasassa pitävä järjestelmä. Oleellista on se, että loppukäyttäjän – sen ihan tavallisen ihmisen – elämä helpottuu.

 

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet

Helsinki

Vuorikatu 14 B (6. floor)
FI-00100 Helsinki Ajo-ohjeet

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Karlstad

Östra Torggatan 2
SE-65224 Karlstad Ajo-ohjeet

Kuopio


Kuopio Ajo-ohjeet

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet

Stockholm

Vasagatan 16
SE-11120 Stockholm Ajo-ohjeet

Tampere

Eteläpuisto 2 C
FI-33200 Tampere Ajo-ohjeet

Wrocław

ul.Czysta 2-4/204
50-013 Wrocław Ajo-ohjeet

Joko Solteq on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta