facebook tracking
Osaamisalue

Data ja Analytiikka

Connect

Meillä työskentelee yksi Suomen kovimmista ja kokeneimmista Business Intelligence- ja analytiikkatiimeistä. Voimme luottaa toisiimme täysillä, oli haaste ihan minkälainen tahansa. Niitä ei tarvitse kuitenkaan murehtia yksin. Hyvä vauhtimme perustuu yhdessä tekemiseen ja asioiden kehittämiseen. Positiivinen vire näkyy asiakkaille asti onnistuneina projekteina ja reiluna kumppanuutena. 

Satsaamme huomattavasti tietovarastojen rakentamisen automatisointiin sekä pilviratkaisuihin. Teknologiapuolella tällä alueella tapahtuu koko ajan hyvin mielenkiintoisia asioita, ja olemme kehityksessä tiiviisti mukana. Uusia mahdollisuuksia saa ja pitää hyödyntää luovasti.    

Aktiivisesti käyttämiimme työkaluihimme kuuluvat muun muassa SQL Server, Azure, Microsoft Power BI, Snowflake, Relex, Amazon ja DataVault. Koneoppimisen, tekoälyn ja IoT:n ratkaisut ovat myös osa tekemistämme. Teraluokan tietovarastot ovat meille jokapäiväistä leipää. 

Parissa vuodessa aiomme kehittyä yhdeksi BI- ja analytiikka-alan suurimmista tekijöistä Suomessa. Kotimaan lisäksi kasvamme myös Pohjoismaissa – teemme tälläkin hetkellä jo päivittäin yhdessä töitä pohjoismaisten kollegoidemme kanssa. Tähän kasvutarinaan tarvitsemme mukaan myös uusia tekijöitä. 

 

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Kuudessa maassa työskentelevien yli 600 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

Karhumäentie 3 (5. floor)
FI-01530 Vantaa Ajo-ohjeet View page

Billingstad

Billingstadsletta 19
1396 Billingstad Ajo-ohjeet View page

Copenhagen

Niels Hemmingsens Gade 9
1153 København Ajo-ohjeet View page

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50
FI-40101 Jyväskylä Ajo-ohjeet View page

Karlstad

Södra Klaragatan 1A
653 40 Karlstad Ajo-ohjeet View page

Kuopio


Kuopio Ajo-ohjeet View page

Seinäjoki


Seinäjoki Ajo-ohjeet View page

Stockholm

Östermalmsgatan 87 C
114 59 Stockholm Ajo-ohjeet View page

Tampere

Itäinenkatu 11
33210 Tampere Ajo-ohjeet View page

Turku

Lemminkäisenkatu 14
20520 Turku Ajo-ohjeet View page

Wrocław

Piłsudskiego 101
11-400 Wrocław Ajo-ohjeet View page

Joko Solteq | Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
  • Ahola-Olli Juha
  • Anna Kuivalainen
  • Antti Vartio
  • Ari Wacklin
  • Atte Alisalo
  • Atte Päärni
  • Eero Haavisto
  • Eliisa Häkkinen
  • Elina Smedberg
  • Fabiana Delgado Suurnäkki
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta