facebook tracking
Osaamisalue

BI ja analytiikka

Connect

Meillä työskentelee yksi Suomen kovimmista ja kokeneimmista Business Intelligence- ja analytiikkatiimeistä. Voimme luottaa toisiimme täysillä, oli haaste ihan minkälainen tahansa. Niitä ei tarvitse kuitenkaan murehtia yksin. Hyvä vauhtimme perustuu yhdessä tekemiseen ja asioiden kehittämiseen. Positiivinen vire näkyy asiakkaille asti onnistuneina projekteina ja reiluna kumppanuutena. 

Satsaamme huomattavasti tietovarastojen rakentamisen automatisointiin sekä pilviratkaisuihin. Teknologiapuolella tällä alueella tapahtuu koko ajan hyvin mielenkiintoisia asioita, ja olemme kehityksessä tiiviisti mukana. Uusia mahdollisuuksia saa ja pitää hyödyntää luovasti.    

Aktiivisesti käyttämiimme työkaluihimme kuuluvat muun muassa SQL Server, Azure, Microsoft Power BI, Snowflake, Relex, Amazon ja DataVault. Koneoppimisen, tekoälyn ja IoT:n ratkaisut ovat myös osa tekemistämme. Teraluokan tietovarastot ovat meille jokapäiväistä leipää. 

Parissa vuodessa aiomme kehittyä yhdeksi BI- ja analytiikka-alan suurimmista tekijöistä Suomessa. Kotimaan lisäksi kasvamme myös Pohjoismaissa – teemme tälläkin hetkellä jo päivittäin yhdessä töitä pohjoismaisten kollegoidemme kanssa. Tähän kasvutarinaan tarvitsemme mukaan myös uusia tekijöitä. 

 

Me

Solteqlaiset ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Toteutamme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja käytännön työkaluja, jotka helpottavat ihmisten elämää. 

Viidessä maassa työskentelevien yli 550 osaajan voimin toimimme pääosin Pohjoismaissa. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti, joten kanssamme pääset varmasti kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi uusiin rooleihin.  

Luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten pääset työssäsi parhaimpaan lopputulokseen. Ja jos et tiedä, niin kaverit kyllä auttavat – meillä on sellainen tapa.

Joko Solteq | Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@solteq.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta